Wedstrijdverslag TVO 1 – Langeveen 1 (5-0)

Vandaag speelde Langeveen haar derde oefenwedstrijd van het seizoen. Ditmaal was TVO uit Beckum de tegenstander, uitkomend in de 4e klasse.

Er werd afgetrapt om 11:00 uur. TVO liet direct al zien over goed, verzorgd voetbal te beschikken, terwijl Langeveen vooral erg inzakte. Langeveen probeerde vanuit achteren op te bouwen, maar door de druk van TVO werd het vrij lastig. TVO was scherper en zo ontstond ook de 1-0. Een simpel weggegeven corner werd goed ingekopt door TVO en zo stond Langeveen al naar 20 minuten op 1-0 achter. Direct na de daar op volgende aftrap werd er vanuit achteren een simpele bal verspild en liet een sterke aanval Thijs Averes kansloos, 2-0. Langeveen herpakte zich daarna en liet hier en daar aardig goed voetbal zien. Totdat TVO een onterechte vrije trap kreeg. Deze werd perfect voorgeslingerd en goed ingekopt, 3-0 voor TVO.

Na de rust werd er het een ander gewijzigd in de opstelling van het team van Jacob Posthuma. Langeveen probeerde wat aanvallender de tweede helft in te gaan. Dit resulteerde in een aantal kansen. Na goed voetbal speelde Niels-Erik Nijkamp een perfecte bal bij Stef Waaijer in de voeten die één op één met de keeper binnenkant paal raakte. Langeveen gaf de moed niet op en ging door. TVO toonde zich toch steeds het betere team en na een goede aanval werd de 4-0 gemaakt. Ook na die tegentreffer speelde Langeveen gewoon fel door, totdat er 5 minuten voor tijd een bal van achter over de verdediging werd gespeeld en er na een mooie kapbeweging de bal vanuit de 16 in de kruising werd gekruld. Dit bepaalde de eindstand op 5-0.

Langeveen heeft na twee zeges een verlies geleden tegen een sterk TVO. Langeveen 1 speelt a.s. dinsdag 12 september haar vierde oefenwedstrijd tegen SV Almelo 1.