Nieuwe kleding voor Langeveen 1

Binnen de VV-Langeveen bestond de wens om het eerste elftal van uniforme presentatiekleding te voorzien.

Dit zodat de spelers zich zowel bij thuis- als uitwedstrijden meer herkenbaar en met een professionelere uitstraling kunnen presenteren.

Om deze wens te vervullen werd een prachtig kledingpakket aangeschaft bestaande uit trainingspakken, polo’s en trainingstop ’s, uiteraard in de clubkleuren oranje-zwart en voorzien van het VV-Langeveen logo.

Om de aanschaf van deze nieuwe kleding mogelijk te maken werden de sponsoren Plegt-Vos Bouwgroep en Hendriksen Accountants en Adviseurs bereid gevonden om een sponsorbijdrage te leveren, waarbij als tegenprestatie de kleding ook van hun bedrijfslogo’s werden voorzien.

Als blijk van waardering werden de beide sponsoren zondag 8 april voor aanvang van de wedstrijd VV Langeveen 1 – RKSV Bornerbroek 1 uitgenodigd en met gebak en bloemen bedankt voor hun bijdrage. Op de foto ziet u sponsor Gerbert-Jan Hendriksen met spelers en staf van het eerste elftal en hun nieuwe kleding.

Bij deze wil VV-Langeveen en met name de spelers van het 1e elftal, de sponsoren Hendriksen Accountants en Adviseurs en Plegt-Vos Bouwgroep nogmaals enorm bedanken voor deze financiële ondersteuning.

loading