VERENIGINGSACTIE FC TWENTE – PSV

 

Zaterdag 27 januari a.s. staat de verenigingsactie op de kalender. De jeugdcommissie heeft gekozen voor de wedstrijd FC Twente – PSV om 19.45 uur in de Grolsch Veste. Kaarten kosten € 20,00 en voor iedere verkochte kaart ontvangt de clubkas € 2,00 retour. Tevens ontvangt VV Langeveen voor iedere 10 verkochte kaarten een wedstrijdbal.

Speciale korting

Als klap op de vuurpijl heeft de jeugdcommissie het voor elkaar gekregen om alle spelende jeugdleden een kaartje aan te bieden voor slechts € 10,00. Deze speciale korting geldt ook voor de jeugdkaderleden, dus leiders en trainers.

Alle leden hebben een flyer ontvangen. Via deze flyer kunnen de kaartjes besteld worden. Vul de flyer in en lever hem in bij je leider/trainer, of bij Tom Kamphuis, iemenboersweg 8 in Langeveen. Mocht je geen flyer hebben en toch geïnteresseerd zijn, stuur dan een email naar ttskamphuis@gmail.com.

Aanmelden/inleveren van de flyers kan tot uiterlijk maandag 22 januari. In de loop van die week ontvang je een email waarin vermeld wordt wanneer de tickets kunnen worden afgehaald in het Jeugdhonk. De betaling van de tickets geschiedt bij het afhalen.

loading