Vosta 1 – Langeveen 1 (2-2)

Langeveen deelt de punten met Vosta.

Op een zonnige herfstmiddag moest Langeveen aantreden tegen Vosta. Oud trainer Gerard Timmers is nu aan het roer bij Vosta, Langeveen was er dus op gebrand om 3 punten mee te nemen.

Langeveen begon goed. Na negen minuten was het al raak. Een Ingooi van Roy van de Aast op Diewe Oude Nijhuis werd doorgekopt naar Stef Waaijer. Stef rende op de goal af en schoot de bal beheerst in de korte hoek. Langeveen kon niet lang van de 1-0 genieten. In de negentiende minuut werd een voorzet bij de tweede paal binnen geschoten door Vosta. In de eerste helft kon Martijn Lesscher na goed wegdraaien bij een Vosta verdediger een kans op zijn naam schrijven, helaas voor Langeveen ging de bal over. Oud speler van Langeveen Jeroen Timmers was voor Vosta nog dicht bij de 2-1 met een kopbal die voor langs vloog.

De tweede helft ging gelijk op. Het spel werd wel regelmatig stil gelegt door lichte overtredingen van Langeveen waar de meningen over verdeelt waren. Één van de weinige vrije trappen wat Langeveen mee kreeg werd goed voor geschoten door Roy van de Aast. Wessel Waaijer kopte de bal met zijn goede koptechniek snoeihard in de kruising. Langeveen dacht met nog een kwartier te gaan de drie punten mee naar huis te nemen. Helaas voor Langeveen viel in de blessure tijd nog één van de vele vrije trappen van Vosta via een voet van Langeveen in het netje. Vosta kreeg op het laatst nog een rode kaart voor een smerige overtreding. Hierop volgde nog een opstootje tussen beide teams. De scheids beëindigde de wedstrijd ook niet veel later. Eindstand 2-2.

Volgende week moet Langeveen aantreden tegen La Première. Lap is afgelopen seizoen gedegradeerd uit de vierde klasse. Langeveen zal er dan weer alles aan doen om de punten in huis te houden.

loading