Programma 75-jarig jubileum VV Langeveen definitief bekend

Na vele uren vergaderen en ontelbare afwegingen wat mag en kan nu wel en/of niet heeft de jubileumcommissie naar aanleiding van de recente versoepelingen en de nog op stapel staande versoepelingen het definitieve programma bepaald.

De commissie bestaande uit de leden Jan Waaijer, Bertus Nijhuis, Marcel Waaijer sr., Niek Waaijer en Manfred Paus heeft in overleg met andere commissies geprobeerd een programma samen te stellen met een zo breed mogelijk bereik dus voor jong én oud, leden, oud leden, vrijwilligers en de talrijke sponsoren.

De komende tijd zullen er uitnodigingen volgen aan de diverse doelgroepen en zal er nadere info omtrent de activiteiten gedeeld worden in/op diverse (social)media en via de wel bekende app-groepen. Noteer onderstaande data alvast in jullie agenda’s !

Woensdag 23 juni
Plaatsing van diverse uitingen omtrent het 75-jarig jubileum VV Langeveen op meerdere plekken verspreid over Langeveen

Dinsdag 13 juli
Vanaf 18.00 uur huis aan huis verkoop unieke Grolsch bierglazen met jubileumlogo

Donderdag 15 juli
Om 19.00 uur de opening van de vernieuwde entree van Sportpark ’t Schreuder en aansluitend tevens de opening van een expositie met heel veel historisch (foto) materiaal over 75 jaar VV Langeveen. Deze expositie is gedurende het gehele weekend te bezichtigen

Vrijdag 16 juli
Vanaf 18.30 uur het inmiddels bekende 5 x 5 toernooi

Zaterdag 17 juli
Vanaf 10.00 uur gedurende de gehele dag activiteiten voor onze jeugdleden op het hoofdveld
Vanaf 16.00 uur een sponsorenmiddag/-avond met activiteit

Zondag 18 juli
Om 09.00 uur kerkdienst in het kader van het 75-jarig jubileum VV Langeveen
Om 10.15 uur de jaarlijkse vrijwilligersbrunch bij Café Restaurant Waaijer
Vanaf 12.00 uur start historische fiets- en scootertocht met een route die de deelnemers langs plekken leidt met vele wetenswaardigheden. Tevens is die middag bedoeld als een soort van familiedag voor de inwoners van Langeveen en Bruinehaar met allerlei speelattributen/-toestellen voor de jeugd en een ruim opgezet terras.

De eerder geplande grote feestavond voor o.a. alle leden en oud leden, de officiële receptie en een jubileumwedstrijd voor het 1e elftal worden doorgeschoven naar de zomer van 2022.
Nogmaals; noteer alvast de genoemde data in jullie agenda’s en nader info volgt binnenkort.
Vanzelfsprekend vinden alle activiteiten binnen de dan geldende RIVM-maatregelen plaats.

loading