75-jarig jubileum VV Langeveen

Op 15-07-2021 bestaat onze vereniging 75 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Noteer deze datum en die van het aansluitende weekend dan ook alvast in jullie agenda!
Er is inmiddels een jubileumcommissie opgericht bestaande uit Bertus Nijhuis, Jan Waaijer, Marcel Waaijer sr, Niek Waaijer en Manfred Paus die diverse activiteiten omtrent dit jubileum willen gaan organiseren. Het is wel lastig op dit moment; wat kan er wel/niet ondanks de corona doorgaan/georganiseerd worden maar dat weerhoudt de commissie er niet van een activiteitenprogramma uit te werken dat start vanaf donderdag 15 juli en doorloopt tot en met het aansluitende weekend. Er zijn al diverse ideeën geopperd en hopelijk kan er binnenkort een tipje van de sluier opgelicht worden.
Mochten er mensen zijn of ken je mensen die nog oude foto’s, shirts en/of andere attributen/info hebben? Laat ze dan a.u.b. contact opnemen met Bertus Nijhuis, want de organisatie wil ook iets met de historie van VV Langeveen gaan doen. De aangeleverde spullen zullen met zorg bewaard/gebruikt worden en na afloop zullen ze worden terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar.
Wil je meehelpen met het organiseren van de jubileumactiviteiten of ken je iemand die ook wel iets wil gaan doen, meld je aan bij een van de genoemde personen. Iedere hulp is welkom!
Voor vragen, ideeën en/of op- en aanmerkingen kun je o.a. het mailadres jubileum@vv-langeveen.nl gebruiken.

loading